MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 2

Gdy farsz jest już gotowy, możesz zagnieść ciasto. Na początek przesiej mąkę pszenną na deskę lub stolnicę i posiekaj z zimnym masłem czy margaryną.

Zobacz również

"Świat Dziecka" u Tarasina

"Świat Dziecka" u Tarasina

Real Madryt zdobywa po raz piętnasty Ligę Mistrzów

Real Madryt zdobywa po raz piętnasty Ligę Mistrzów

Polecamy

Jestem fanką Destiny 2 i nowy zwiastun mnie zaniepokoił. Dlaczego?

Jestem fanką Destiny 2 i nowy zwiastun mnie zaniepokoił. Dlaczego?

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży

5 powodów, przez które nie możesz zrobić kupy w czasie podróży